ASAT'dan Konyaalti Bölgesine 40 Milyon TL Yatirim Bedelli Drenaj Hatti

ASAT'dan Konyaalti Bölgesine 40 Milyon TL Yatirim Bedelli Drenaj Hatti

Antalya Büyüksehir Belediyesinin, kentin yagmur suyu drenaj altyapisini güçlendirme çalismalari bünyesinde ASAT tarafindan ani su baskinlarini önlemek amaciyla Konyaalti Toros ve Akkuyu mahallelerine bin 420 metre yeni yagmur suyu drenaj hatti döseniyor.

Antalya Büyüksehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlügü, asiri yagislardan dolayi yasanabilecek sel ve su baskinlarini önlemek amaciyla Konyaalti ilçesi Toros ve Akkuyu mahallelerinde yer alan 15. Cadde, Toroslar Caddesi ve 25. Cadde’de yagmur suyu çalismasi baslatti.

40,2 milyon TL yatirim bedeliyle hayata geçirilen alt yapi çalismalarindan muhtarlar ve mahalle sakinleri memnun. Çalismalar hakkinda bilgi veren Antalya Büyüksehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlügü Kanalizasyon Bakim Onarim Sube Müdürü Ismail Sercen Senel, muhtarlar ve vatandaslardan gelen talepler dogrultusunda ASAT olarak gerekli etüt çalismalarini tamamlayarak proje hazirladiklarini söyleyerek, "Çalismanin 570 metresinde 1,5 metreye 1,5 baks imalati, 850 metresinde bin 200’lük betonarme boru imalati gerçeklestirmekteyiz. Bu bölgeye yaklasik 40,2 milyon TL arti KDV’li bir yatirim olarak planlanmistir. Çalismalarimizin bir aylik bir süreçte tamamlayacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile