Asfalt Bomba Gibi Patladi; Minibüs Çukura Düstü, Süpermarketi Su Basti

Asfalt Bomba Gibi Patladi; Minibüs Çukura Düstü, Süpermarketi Su Basti

Mugla’nin Bodrum ilçesinde iki ayri noktada patlayan isale hattindan çikan sular bir süpermarket ile evin bahçesini basti. Patlagin oldugu noktada minibüs yan yatti.

Ana isale hatlarinda sik sik patlamalarin yasandigi Bodrum’da 2 patlak daha yasandi. Ilk patlagin adresi, Yahsi Mahallesi Sehit Polis Ercan Yangöz Caddesi oldu. Önceki gün gece saatlerinde büyük bir gürültü ile patlayan isale hattindan tazyikle asfalti yararak çikan tonlarca su caddeyi dereye çevirdi.

MUSKI ekiplerince tamir edilen patlagin üzeri toprakla kapatildi. Sabah saatlerinde ayni noktadan yine su sizintisi olunca toprak yumusadi, bölgeden geçen bir minibüs yoldaki topragin çökmesiyle yan yatti. Yolda mahsur kalan minibüs, vinç yardimiyla kurtarildi.

Diger patlagin yasandigi nokta ise Geris Mahallesi oldu. Patlayan ana isale hattindan çikan sular, cadde üzerindeki süpermarketi basti. Sular cadde üzerindeki bir evin bahçesini de göle çevirdi. Su baskini olan markette büyük çapta maddi hasar olustu.

Markette ve patlaktan etkilenen evde temizlik çalismasi baslatildi. Patlagin oldugu bölgede de MUSKI ekiplerince tamir çalismasi baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile