Asfalt Çalismalariyla Mahallelerin Çehresi Degisiyor

Asfalt Çalismalariyla Mahallelerin Çehresi Degisiyor

Haliliye Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri kirsal ve merkez mahallelerde asfalt atagi baslatarak mahallelerin çehresi degistiriyor.

Ekipler, ilçe genelinde yeni yol açma, yeni yol yapimi ve bakim onarim çalismalarini ara vermeden sürdürüyor. Alt yapisi tamamlanan mahallelerde asfalt atagini etap etap yürüten ekipler Güçlü, Uluhan Betik Mezrasi, Kalinbayat Kayacik Mezrasinda sathi kaplama asfalt yapim çalismalarini devam ettiriyor. Ilçenin dört bir yaninda hummali bir çalisma yürüten ekipler Diktas kirsal mahallesinde ise asfalt çalismalarini tamamladi.

Kirsalda üç bölgede çalismalarini sürdüren ekipler kisa süre içerisinde çalismalari tamamlayarak, yeni yollari mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayi hedefliyor. Haliliye Belediyesi tarafindan yürütülen çalismalarla kirsal mahallelerin de çehresi degisiyor. Söz konusu çalismalar nedeniyle duyduklari memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri ise Baskan Mehmet Canpolat’a tesekkürlerini iletti.

Fen Isleri Müdürlügünde yapilan açiklamada, üst yapi çalismalarinin program dahilinde mahalle mahalle devam edecegi kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile