ASH Il Müdürlügünde, 'Göreve Yeni Baslayan Personele Yönelik Oryantasyon Egitimi' Programi

ASH Il Müdürlügünde, 'Göreve Yeni Baslayan Personele Yönelik Oryantasyon Egitimi' Programi

ASH Il Müdürlügü Personel ve Egitim Hizmetleri Birimi koordinesinde 4 gün sürecek "Göreve Yeni Baslayan Personele Yönelik Oryantasyon Egitimi" programi basladi.

Programin açilis konusmasini yapan Aile ve Sosyal Hizmetler (ASH) Il Müdür Yardimcisi Tamer Ekinci, hizmet modelleri ve programla ilgili bilgi verdi.

Ekinci, göreve yeni baslayan 71 personele 4 gün boyunca farkli basliklar altinda egitim verilecegini ifade etti.

Ekinci, "Kurum personellimizin mesleki becerilerini artirmak ve kisisel gelisimlerine katida bulunmak amaciyla hizmet içi egitimi önemsiyoruz. Bugün baslayan oryantasyon egitimiyle personelimiz kurumumuzun vizyonu konusunda önemli bilgiler edinecek. Bizler zor ve kutsal bir görevi icra ediyoruz ve bu önemli görevin bilincindeyiz. Oryantasyon programimizin verimli geçmesini diliyor, personelimize meslek hayatlarinda basarilar diliyorum" dedi.

Açilis konusmasinin ardindan, ASH Bakanligi tarafindan emekli olan personel için düzenlenen tesekkür belgesi takdim edildi.

Daha sonra ASH Il Müdür Yardimcisi Ismet Erdal, Kurumun ve Birimlerin Genel Tanitimi, Kurumun Vizyonu, Misyon ve Mevzuati konusunda sunum yapti.

Erdal, kurum vizyonunda egitimlerin önemli bir yere sahip oldugunu belirterek, son yillarda sosyal hizmetler alaninda önemli ve basarili çalismalara imza atildigini söyledi.



Programda ASH Il Müdür Yardimcisi Tamer Ekinci, Çocuk Hizmetlerine Iliskin Is ve Islemler ve Ilgili Mevzuat, ASH Il Müdür Yardimcisi Celal Bilen Engelli ve Yasli Hizmetlerine Iliskin Is ve Islemler ve Ilgili Mevzuat, Sube Müdürü Süleyman Duman, Aile ve Toplum Hizmetlerine Iliskin Is ve Islemler ve Ilgili Mevzuat, Avrupa Birligi ARGE, Mesleki Raporlari, Aziziye Sosyal Hizmet Müdür Yardimcisi Gülnur Dadak, Yönetici, Personel Yetki Görev ve Tanimlari ve Mesleki Rapor Uygulamalari, Sehit Yakinlari ve Gazi Birimi Personeli Erhan Özçelik, Sehit Yakinlari ve Gazilere Yönelik Hizmetlerde Is ve Islemler ve Ilgili Mevzuat, Kadin Konuk Evi Müdür Yardimcisi Aynur Yilmaz,Kadin Hizmetlerine Iliskin Is ve Islemler ve Ilgili Mevzuat, Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Kiliç, Mesleki Etik Ilke ve Kurallar, Basin ve Halkla Iliskiler Birimi Sorumlusu Gamze Ispirli, sosyal hizmetlerde medyanin önemi, Avukat Adem Yesilyurt Hukuk Hizmetleri, Korkmaz Serifoglu, Is Sagligi ve Güvenligi Uygulama ve Tedbirleri, Kiurumda görevli Sef Nazife Yavuzarslan ve personel biriminden Muhammet Polat Resmî Yazisma Kurallari ve Belgenet konularinda sunum yapacak.

Egitimler sonunda göreve yeni baslayan personel kuruma bagli kuruluslari ziyaret edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile