Ashley Cole eskisinden daha iyi olarak sahalara dönüyor

Ashley Cole eskisinden daha iyi olarak sahalara dönüyor

İngiltere Milli Takımı sol bek oyuncusu Ashley Cole, İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea- Everton maçındaki ayak bileğinden sakatlanarak 3 ay sahalardan uzak kalacağı bildirilmişti fakat iyi bir tedavi sürecinden geçen Ashley Cole İngiltere Milli takımına eskisinden daha iyi olarak dönüyor.

  İngiltere Milli Takımı savunma oyuncuları Ashley Cole , Everton karşılaşmasında kırılan bileğinin tamamiyle iyileştiğini ve kupaya hazır olduğunu aç ; ıkladı .

Chelsea ' e gö ; rev yapan sol bek iyi ay boyunca rehabilitasyon gö ; rmü ; ş , gö ; rdü ; ğü ; tedavi ile sakatlığını tamamen atlatmıştı . Dö ; ndü ; kten sonra takımının Premier Lig ve Federasyon Kupası ' nı kazanmasında bü ; yü ; k rol sahibi olmuştu .

Daily Mail ' e konuşan Cole , ' Aslında kendimi eskisinden de hazır hissediyorum ' derken sö ; zlerine ' Rehabilitasyondan ç ; ok memnunum ve kendimi daha da gü ; ç ; lü ; hissediyorum . İyi oynarken sakatlandığım iç ; in ü ; zü ; lmü ; ştü ; m ama doktorlar harika iş ç ; ıkardılar ' şeklinde ifade etti .

Sakatlandığı zaman Dü ; nya Kupası ' nda yer alamayacağı iç ; in ç ; ok korkutuğunu belirten başarılı savunmacı , ü ; ç ; ay sü ; rmesi gereken sakatlığını iki ayda atlattığı aç ; ıklandı . Goal
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile