Asi Olmayan Doktor Korona Virüs Sebebiyle Vefat Etti

Asi Olmayan Doktor Korona Virüs Sebebiyle Vefat Etti

Kocaeli’nin Darica ilçesinde bulunan Farabi Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmani Dr. Kenan Alioglu, korona virüs sebebiyle tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti. Alioglu’nun meslektaslarinin israrlarina ragmen asi olmadigi ögrenildi.



Darica Farabi Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmani olarak görev yapan Dr. Kenan Alioglu’nun bir süre önce yaptirdigi korona virüs testi pozitif çikti. Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi gördügü sirada rahatsizlanan ve durumu agirlasan Alioglu, Marmara Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavisine burada devam edilen doktor, durumunun daha da agirlasmasi üzerine entübe edildi. Alioglu, uygulanan bütün tedavilere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. 43 yasinda vefat eden doktorun, meslektaslarinin bütün israrlarina ragmen asi olmadigi ögrenildi.

Hastaneden bassagligi mesaji

Öte yandan hayatini kaybeden Alioglu’nun görev yaptigi hastane olan Darica Farabi Egitim ve Arastirma Hastanesi, sosyal medya üzerinden bassagligi mesaji yayimladi. Hastane yönetimi mesajda; “Bir süredir Covid-19 tanisiyla takip ve tedavi edilen hastanemiz FTR Uzmani Dr. Kenan Alioglu’nu kaybetmis olmanin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Degerli hekimimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakinlarina sabir, tüm saglik camiamiza bassagligi dileriz” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile