Asirlik Çinar 72 Yildir Günlük Tutuyor Açiklamasi 'Okudukça Gençligim Gözümün Önüne Geliyor'

Asirlik Çinar 72 Yildir Günlük Tutuyor Açiklamasi 'Okudukça Gençligim Gözümün Önüne Geliyor'

Ordu’da yasayan 4 çocuk babasi ve 29 torun sahibi 100 yasindaki Hüseyin Aydogan, 72 yildir her gün aksatmadan günlük tutuyor.

Persembe ilçesine bagli Bogazcik Mahallesi’nde yasayan 100 yasindaki Hüseyin Aydogan, 1952 yilindan bu yana günlük tutuyor. 100 yasinda olmasina ragmen saglik problemi bulunmayan Gündogdu, günlük yaptigi isleri düzenli olarak not aliyor, sonrasinda ise defterlerini arsivliyor.

“1952 yilindan bu yana düzenli olarak yaziyorum”

Günlük yazmaya heves ile basladigini ifade eden Hüseyin Aydogan, “1952 yilindan bu yana günlük yaziyorum, her aksam düzenli olarak yazarim. Gün içerisinde neler yapsam, nerelere gitsem onlarin hepsini yaziyorum. Çalistigim islerden gezdigim yerle kadar yaziyorum. Buna hevesle basladim ve 72 yildan bu yana yaziyorum” diye konustu.



“Gençligim gözümün önüne geliyor”

Yazdigi günlükler sayesinde anilarini hatirladigini ve bunun kendisine çok büyük faydasi oldugunu söyleyen Aydogan, “Hayatim gözümün önüne geliyor, gençlik yillarim, rahmetlik esimle ile çarsiya gitmelerimiz, alisveris yapmalarimiz yani hepsi gözümün önüne geliyor. Bunlari birer yil olarak deftere yazdim, bundan sonra da yazmaya devam edecegim insallah. Simdi 100 yasina girdigim için bundan sonraki yazmam daha iyi olur” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile