Askıda Ekmeğe Destek

Askıda Ekmeğe Destek

Türkiye'nin bazı il ve ilçelerinde uygulanan "askıda ekmek" kampanyasına Ödemiş'ten de destek geliyor

  Türkiye ' nin bazı il ve ilçelerinde uygulanan " askıda ekmek " kampanyasına Ödemiş ' ten de destek geliyor . İlçedeki günlük yerel bir gazetede köşe yazısı yazan Avukat Erdem Boyacı ' nın yazısının ardından Sevgi Ekmek Fırını ' nın sahibi Sabahaddin Atıcı askıda ekmek kampanyası başlatacaklarını açıkladı .
Ekmek alan vatandaşların birer fazla ekmek alıp " askıya " asmaları ve askıdaki ekmeklerin ihtiyaç sahibi sofralara ulaşacağını ifade eden Atıcı ; " Maalesef günümüzün ekonomik şartlarında ekmek parasına muhtaç olan ailelerimiz , vatandaşlarımız var . Bu kanayan yaraya bir nebze de olsa çare bulmak için askıda ekmek formülünü kullanacağız . Müşterilerimiz birer fazla ekmek alarak askıya bırakırsa , ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da rahatlıkla bu ekmekleri alıp evine gidebilecek " dedi .
İzmir ' de çalıştığı dönemde de benzer kampanyaları gördüğünü kaydeden Atıcı ; " Ödemiş ' te 4 yıl önce de buna benzer bir kampanya düzenledik . Çok ilgi gördü . Yeniden bu kampanya ile ekmeksiz ev kalmaması için mücadele edeceğiz . Karşıyaka ' da çalıştığım yıllarda halktan bu kampanya ile ilgili olumlu tepkiler vardı . Ödemiş ' te de emimiz duyarlı vatandaşlarımız bizlere destek verecekler . Vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyoruz " dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile