Aslan’dan Dilekçe Tepkisi

Aslan’dan Dilekçe Tepkisi

Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan, Kahta’da bulunan sivil toplum kuruluşlarının Kültür Sitesi’nin üniversiteden alınması ile ilgili verdikleri dilekçede kendisinin ve derneklerinin isminin bulunmasına tepki gösterdi.

Kahta Kaymakamı’na verilen 24 sivil toplum kuruluşunun adının yer aldığı dilekçede, Kültür Sitesi’nin üniversiteden alınması istenmişti. Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan, düzenlediği basın açıklamasıyla kendisinin durumdan haberdar olmadığını ifade ederek, kendi derneklerinin ismini Son birkaç günde gelişen olaylar neticesinde öğrendiğini belirtti.

"Kahta Bedensel Engelliler Derneği olarak bu tür bir çalışmanın içine girmedik ve kesinlikle haberimiz de yoktur" diyen Aslan, şöyle konuştu: "Bizden habersiz ismimiz buraya eklenmiştir. Orada isimleri bulunan sivil toplum kuruluşlarının imzalarının da olduğunu söyleyenler oldu. Ben daha o konuda kesin bir bilgi elde edemedim ama basına verilen metinde bizim ismimizin geçtiğini gördüm. Eğer orada ismimizin karşısında bizim adımıza orada bir imza varsa bu çok ciddi bir durum olur. En kısa zamanda dilekçenin orijinalini talep edip adımıza atılmış bir imza olup olmadığına da bakacağım. Bizden habersiz ismimizin orada yazılması engellilere yapılmış en büyük haksızlıktır. Kesinlikle konunun takipçisi olacağım. "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile