Aslan Karanfil Aday Adaylığını Açıkladı

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinden istifa eden Aslan Karanfil, AK Parti‘den Samsun milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Aslan Karanfil, AK Parti Samsun İl Binası‘nda basın toplantısı yaptı. Bazı İl Genel Meclisi üyeleri ve partililerin yoğun katılımıyla yapılan aday adaylığı açıklamasında, Samsun‘a olan borcunu 2023 yılının büyük Türkiye‘si idealinin bir mesaiperesti olarak ödeme gayreti ile "Bismillah" diyerek başladığını belirten Aslan Karanfil, "Samsun‘da yıllardır yürüttüğümüz çalışmalarımız, TBMM‘de ilimize hizmetlerimiz için neredeyse zemin etüdü gibi hazırlanmış bir alt yapı olarak bize rehberlik edecek. Devletin her bir kuruşunu, mahallemizin, kapı komşumuzun bize emanet bıraktığı bir yetim hakkının ağırlığı gibi her an yüreğimde ve vicdanımda taşıdım, taşımaya da devam edeceğim" dedi.

Karanfil, aday adaylığını şu sözlerle açıkladı: "12 Haziran 2011 seçimleri için AK Parti‘den milletvekilliği aday adaylığımı huzurlarınızda ilan ediyorum. Ekonomisinden eğitimine, şehirciliğinden ticaretine, turizminden alt yapısına, tarımından sağlığına kadar köşe bucak her problemini yakından bildiğim ve çözüm önerileri konusunda ortak akıl ve uzlaşma kültürü ile çalışmalarda bulunduğum Samsun‘u TBMM‘de temsil etmek gibi ağır bir mesuliyete talip oluyorum."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile