Aspir Yaginin Yeni Adresi Açiklamasi Agirnas

Aspir Yaginin Yeni Adresi Açiklamasi Agirnas

Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, Melikgazi Belediyesi tarafindan tahsis edilen binada Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in himayelerinde kurulan Agirnas Mimarsinan Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Aspir yaginin hem ekonomik açidan hem de saglik açisindan birçok faydasi oldugun belirten Baskan Palancioglu, “Burada yeni kurulan Kadin Kooperatifimiz vasitasiyla aspir yagi üretiliyor. Kayseri Valimiz Sayin Gökmen Çiçek’in himayelerinde kurulan Kadin Kooperatifi’ne biz de belediyemize ait bir binayi bakim ve onarimini yaparak tahsis ettik. Ayni zamanda tefrisini de biz yapiyoruz. Sayin Valimiz de sag olsun, burada alet ve ekipmanlari, yag çekme makinalarini tedarik etti. Aspir yagi almak isteyen vatandaslarimiz gelip buradan satin alabilecekler. Içerisinde cafe olacak. Vatandaslarimiz burada çay, kahve içebilecekler. Kadinlar arasinda büyük bir dayanisma söz konusu. Vali Bey’in ayarlamasiyla özel bir firmaya, ulusal zincire aspir yagi farkli boyutlarda üretilerek satilacak. Agirnas Mahalle Muhtarimiza, Agirnas Kadin Kooperatifi Baskanimiza ve ekip arkadaslarina tesekkür ediyorum. Insallah bundan sonra da bu is büyüyerek devam edecek. Biz de Melikgazi Belediyesi olarak elimizden gelen destegi verecegiz.” dedi.

Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatif Baskani Serife Tural, basta Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu olmak üzere kendilerine destek veren herkese tesekkür ederek Agirnas kadinlarina çalismalariyla örnek olacaklarini, aspir yagi üretim isini gelistirmek istediklerini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile