ASRIAD Baskani Danisman Açiklamasi 'Ülkemizin Cari Açigini Kapatmaya Endeksli Çalisiyoruz'

Asrin Isadamlari Dernegi (ASRIAD) Genel Baskani Adnan Danisman, ASRIAD'in genis vizyonu ve üye is insanlarinin güçlü birlikteligi ile Türkiye'nin cari açigini kapatmaya endeksli çalistiklarini belirtti.



ASRIAD'dan yapilan açiklamaya göre, ASRIAD Genel Merkez binasinda düzenlenen ve ASRIAD'a yeni üye olan is insanlarinin üyelik belgesi ile "önce nitelik" plaketlerini aldigi "Serbest Kürsü" programina, Genel Baskan Danisman'in yani sira ASRIAD Yönetim Kurulu üyeleri ile üye iliskileri komisyon üyeleri katildi.

Açiklamada programdaki konusmasina yer verilen Adnan Danisman, 2017 yilinda ciddi sivil toplum kurulusu deneyimi olan is insanlariyla birlikte kurulan ASRIAD'in 81 vilayetten kurucularla olusturuldugunu ve bu durumun Anadolu'nun nabzini tutmak adina kendilerine çok büyük avantaj sagladigini kaydetti.

ASRIAD'in fitrata uyumlu, deger yargilarina dayali olarak çagimizin ihtiyaç ve problemlerine uygun çözümler üretmek amaciyla örgütlendigini, yasayan ve rekabet edebilecek bir ekonomi üretmek hedefiyle yola çiktigini belirten Danisman, gelir ve servet dagiliminin hakkaniyetli ve sürdürülebilir bir düzleme ulasmasini saglamaya büyük önem verdiklerini vurguladi.

Danisman, ASRIAD çatisi altinda çok ortakli sirketler olusturup katma degerli yatirimlar yapmayi önemsediklerini aktararak, "ASRIAD'in genis vizyonu ve üye is insanlarinin güçlü birlikteligi ile ülkemizin cari açigini kapatmaya endeksli olarak çalisiyoruz. Türkiye'nin halen ithal ettigi yüzlerce milyon dolar degerinde ürünlerin ortak yatirimlarla üretimini ve ihracatini yaptigimiz takdirde ülkemizin cari açigini kapatmaya büyük fayda saglayacagiz." degerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile