Assistt Personelinden Kan Bağışı

Assistt Personelinden Kan Bağışı

Kızılay Kan Merkezi ve Assistt Çağrı merkezinin ortaklaşa düzenlediği kan kampanyasına çağrı merkezi çalışanlarından ilgi yoğun oldu.

Assistt Genel Müdürü Adil Zembat'da kan veren personeli ziyaret ederek teşekkürde bulundu. Erzincan'da kan toplama çalışmalarını sürdüren Kızılay Kan Merkezi'nin dünkü durağı 800 kişinin çalıştığı Türk Telekom Bilişim Merkezi Assistt birimi oldu. Burada Kızılay Kan Merkezi ve Assistt'in ortaklaşa düzenlediği kan kampanyasında 150 ünitenin üzerinde kan toplanması hedefleniyor. Assistt çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği kan verme kampanyasından mutluluk duyduğunu dile getiren Assistt Genel Müdürü Adil Zembat, 140 yıllık bir geçmişi olan Türk Kızılay'ına destek için her zaman hazır olduklarını dile getirdi.
Assistt'in sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği kan verme kampanyası, sadece Erzincan'da olmadığını Assistt'in İstanbul ve diğer illerdeki birimlerinde de kan verildiğini söyleyen Zembat, "Biz Assistt olarak kurumsal vatandaşlık kimliğimizi her şeyin üzerinde tutuyoruz. Türkiye'de ne varsa ne yapılıyorsa Assistt olarak biz orada olmak istiyoruz. Türkiye'nin gündeminde ne varsa, ihtiyacı ne ise Assistt olarak her zaman varız, var olamaya devam edeciğiz" dedi.Sağlık sorunları dolayısıyla kendisinin kan veremediğini söyleyen Zembat, kan veren Assistt personeline defalarca teşekkür etti.İki gün boyunca Assistt Çağrı Merkezi'nde kan alacaklarını söyleyen Kızılay yetkilileri, Assistt Çağrı Merkezi'nden yoğun ilgi gördüklerini, beklenenin üzerinde kan almayı hedeflediklerini söylediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile