Asureler Meydanda Dagitildi

Asureler Meydanda Dagitildi

Kayseri’de gerçeklestirilen etkinlik ile dagitilan asure, vatandaslardan büyük ilgi gördü.

Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen etkinlige IYI Parti Kayseri Milletvekili Dursun Atas, IYI Parti Kayseri Il Baskani Sebati Ataman, Kayseri Büyüksehir Belediye Meclisi Grup Baskanvekili Kazim Yücel, il ve ilçe teskilat üyeleri katilarak vatandaslara asure dagitti.

Yapilan etkinlik ile ilgili açiklama yapan IYI Parti Kayseri Milletvekili Dursun Atas, “Herkesin bildigi gibi bugün asure günü. Hem asuremizi Kayseri meydanda dagitalim hem de halkimizda bulusalim bir arada olalim diye partimiz tarafindan bugün böyle bir etkinlik yapildi ve bu vesileyle vatandaslarimizla bir araya geldik. Yönetim olarak bizler Kayseri’ye birlik ve beraberlik mesaji vermeye çalisiyoruz. Bugün bu vesileyle buradayiz. Öncelikle bugünün kutlu olmasini birlik ve beraberligimize faydasi olmasini diliyoruz” dedi.

Kayseri Büyüksehir Belediye Meclisi Grup Baskanvekili Kazim Yücel de, “Sehir meydanlarini gezdigimiz ortamlarda, mahallelerimizin sorunlarini dinledigimiz bir ortamda sunu gördük, Kayseri halkinin kaynastirilmasi gerekli. Kayseri halki bu tür günler adina bereketin ve paylasimin oldugu ortamlarda siyaseti bir kenara birakip bir araya gelmeli. Ben milletvekilimizin Kayseri’deki sorunlari genel merkez adina dinleyip, bunlari en azindan genel merkezimize tasiyacak olmasi umutluyum çünkü Kayseri gibi Türkiye’nin tam ortasinda iktidari belirleyen bir sehirde yasiyoruz. Buradaki sorunlari vekilimiz yasadigi ortamda bilmekle birlikte, son bir haftadir gördükleri ile bir dosya halinde hazirliyor saniyorum. Sorunlari her birimimiz ile duyuracagimizi söyledi.

Bu vesile ile de tüm Müslüman aleminin Asure Günü’nü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile