Atakent Ve Yenidogan Mahallelerine 57 Milyon Liralik Altyapi Yatirimi

Atakent Ve Yenidogan Mahallelerine 57 Milyon Liralik Altyapi Yatirimi

Adana Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI), Baskan Zeydan Karalar’in talimatlari dogrultusunda sehrin altyapisini güçlendirmek adina önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu çerçevede Yüregir ilçesine bagli Atakent ve Yenidogan mahallelerinde 57 milyon liralik dev yatirimla yagmur suyu hatti projesi baslatildi.

Projenin temel amaci, bölgenin altyapisini güçlendirerek siddetli yagislarda yasanan su baskinlarini ortadan kaldirmak. Bu dogrultuda, 2000 mm çapinda yagmur suyu borulari ve 400 mm çapinda kanalizasyon borulari kullanilarak yeni hatlar insa ediliyor. Yeni altyapi sayesinde yagmur suyu tahliyesi ve kanalizasyon sistemi daha verimli ve etkin bir sekilde isleyecek. ASKI ekiplerinin bölgede titizlikle sürdürdügü çalismalarin tamamlanmasiyla birlikte günlük yasami olumsuz yönde etkileyen su taskini, kötü koku gibi sorunlara son verilerek vatandaslara daha saglikli ve konforlu bir çevre sunulmus olacak.

Adana Su ve Kanalizasyon Idaresi, ilerleyen zamanlarda da altyapiyi güçlendirecek, mevcut sorunlara kalici çözümler getirecek ve Adanalilara daha saglikli bir çevre sunacak projelerine araliksiz devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile