Atakum Belediyesi Kendi Üretimini Kendi Yapiyor

Atakum Belediyesi Kendi Üretimini Kendi Yapiyor

SAMSUN – Samsun’un Atakum Belediyesi’nde belediyeye ait araçlarin bakimi, konteyner üretimi ve pano yapimi gibi birçok çalisma belediye bünyesindeki atölyelerde gerçeklestiriliyor.

Atakum Belediye Baskani Serhat Türkel’in kamu kaynaklarini verimli kullanmak için baslattigi çalismalarla belediyeye ait araç, is makinelerinin bakim ve onarimi belediye bünyesinde olusturulan atölyelerde yapiliyor. Önemli üretim çalismalarinin da gerçeklestirildigi atölyelerde pano, tabela yapimi, park donanimlari ve konteyner üretimi gibi genis yelpazede hizmet veriliyor. Çalismalarda, belediyenin farkli birimlerinden çok sayida teknik eleman görev aliyor.

Makina Ikmal Bakim ve Onarim Müdürü Davud Gök, müdürlügün yürüttügü çalismalar hakkinda bilgi vererek en iyi hizmeti sunmak için hareket ettiklerini söyledi.

Gök, “Belediyemiz bünyesinde bulunan müdürlügümüze ait atölyelerimizde, araçlarin bakim ve onarimlari kendi personelimiz tarafindan yapilmaktadir. Ayni sekilde is makinelerinin agirlikli olarak bulundugu, bakim ve onarimlarinin yapildigi bir atölyemiz daha var. Reklam ve tabela atölyesinde belediyemize ait tüm araç giydirmeleri, reklamlari, pano yapimi gerçeklestiriliyor. Elektrik atölyesinde ise ilçemizde bulunan tüm parklarin, kamu binalarinin aydinlatilmasinda elektrik, elektronik tüm ihtiyaçlara destek vermekteyiz. Agaç dograma atölyesinde Park ve Bahçeler Müdürlügü’müzde bulunan tüm parklarin bakim ve onarimini, piknik masalarinin üretimini kendi bünyemizde yapiyoruz. Belediyemizin tüm araçlarinin lastik bakim onarimlarini, lastik atölyesinde yapmaktayiz. Demir dograma atölyemizde, Temizlik Isleri Müdürlügü’müze ait konteyner üretimi, yerinde boyama, onarim faaliyetleri sürdürmekteyiz. Kendi araçlarimizin yaglama, yikama, bakim, onarim islemleri ise yaglama atölyelerimizde kendi ustalarimiz tarafindan gerçeklestiriliyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile