Atakum'da Temizlik Seferberligi

Atakum'da Temizlik Seferberligi

Kent genelinde temizlik seferberligi baslatan Atakum Belediyesi cadde, sokak, park gibi vatandaslarin ortak kullanim alanlarinda hummali bir çalisma yürütüyor.

Rutin çalismalarini artiran Atakum Belediyesi Temizlik Müdürlügü ekipleri, kentin dört bir yanini adim adim temizliyor. Cadde, ara sokaklar, park ve vatandaslarin ortak kullanim alanlarini hijyenik hale getiren ekipler, evsel atiklarin yani sira insaatlarin moloz atiklarini da topluyor. Kentin kirsal ve merkez mahallelerinde kapsamli yürütülen çalismalarda, günde 20 sokak yikanip temizleniyor.

Çalismalar hakkinda bilgi veren Atakum Belediyesi Temizlik Isleri Müdür Vekili Serkan Iren “Faaliyet alanlarimiz, çalisma bölgesi içerisindeki kirsal ve merkez mahallelerin evsel ve kati atiklarinin toplanmasi, nakli çöp konteynerlerinin yikanmasi ve ilaçlanmasi, parklarin, cadde ve sokaklarin süpürülmesi, yikanmasi, insaatlarda ve dairelerde yapilan tadilat çalismalari sonrasi ortaya çikan moloz atiklarinin toplanmasi ve döküm yerlerine nakli olacak sekilde çalismalarimiz devam etmektedir. Araçlarimiz görev öncesinde ve sonrasinda yikanarak görevlerine çikmaktadirlar. Atakum ilçemizde, ortalama günde 20 sokak yikanmaktadir. Atakum Belediye Baskanimiz Serhat Türkel’in talimatlari dogrultusunda, tüm hizimizla tüm hizmetleri karsilamaya devam ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile