Atakum'da Toplu Sözlesme Sevinci

Atakum'da Toplu Sözlesme Sevinci

Atakum Belediyesi’nde görevli kamu emekçileri ile yetkili sendika arasinda toplu is sözlesmesi imzalandi.

Atakum Belediyesi’nde görevli kamu emekçileri ile belediyede yetkili Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikasi (TÜM BEL-SEN) Samsun Subesi arasinda 144 kamu emekçisini ilgilendiren görüsmeler olumlu sonuçlandi. Toplu is sözlesmesine, Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci ve TÜM BEL-SEN Samsun Sube Baskani Özcan Çelik tarafindan imza koyuldu.

“Emek bizim için degerli”

Yapilan toplu sözlesmenin tüm belediye emekçilerine hayirli olmasini dileyen Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci, “Bütün Türkiye emekçilerine günümüz kosullarinda gelinen durum için önemli mesajlar vermek gerekiyor. Emegin, alin terinin karsiligini buldugu bir ortamda gönül ister ki daha çok kazanim saglayalim. Ancak, mevcut imkanlar ve yasal mevzuat sinirlarinda olabilecek en iyi sartlari saglamaya çalistik. Tüm arkadaslarimizin Atakum için emegi ayri ayri degerli. Her biri uzmanlik alanlarinda kentimize önemli güzellikler katiyor. Hepsinin emegi bizim için kiymetli" dedi.



Uçurum giderek yükseliyor

Türkiye’de çok ciddi ve çok yönlü bir ekonomik kriz oldugunu kaydeden TÜM BEL-SEN Samsun Sube Baskani Özcan Çelik, “Gün geçtikçe her gün biraz daha yoksullastigimiz bu süreçte, emekçiler olarak bizler de geçinemez olduk. Ücret dengesizlikleri ve ücretler arasindaki uçurum giderek yüksek boyutlara ulasiyor. Bu kazanim ile alinan ücretin emeklilige de yansimasi dogru olanidir. Bugün imzalanan bu toplu is sözlesmesi ile bu kadar oldu. Diger kazanimlari da elde edebilmek için mücadelemize devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile