Atalay seçim turunda

Atalay seçim turunda

AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Prof. Dr. Beşir Atalay AK Parti'nin yeni değil artık eski parti olduğunu bunun için yeniden iktidar olmak istediklerini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında dün Kırıkkale’nin Cumhuriyet Caddesi, Millet Caddesi ve Doğu Caddesindeki esnafları ziyaret eden Beşir Atalay esnafların sorunlarını dinledi. Caddede vatandaşlarla da görüşen Atalay ve Köksal'ın hal hatır sorduğu her 3 kişiden mutlaka biriyle tanış çıkması dikkat çekti.



GENEL POLİTİKA

Sabah saatlerinden itibaren Kırıkkale’ye gelen Atalay ve Köksal parti il binasına gelmeden önce çevredeki esnaflarla görüştükten sonra sokaklara çıkarak vatandaşların hal ve hatırını sordu. Bu arada esnaları da dükkanlarında ziyaret eden Atalay ve Köksal müsait olan esnaflarla sohbet eti. Olmayan esnafların ise hal ve hatırını sordu. Esnaflardan hükümet ile ilgili sorunlarının olup olmadığını soran Atalay özellikle genel politika üzerinde durarak AK Parti Hükümetinin yurt genelinde yaptığı başarılı çalışmaları ve projeleri anlatarak oy istedi.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Öğle yemeğini İl Başkanı Mehmet Demir’in mağazasında yiyen Atalay ve Köksla burada bir süre dinlendikten sonra yeniden caddelere çıkarak vatandaşlarla sohbetini sürdürdü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile