Atasehir'de Alacak Verecek Kavgasi Cinayetle Bitti

Atasehir'de Alacak Verecek Kavgasi Cinayetle Bitti

Atasehir’de alacak-verecek meselesi nedeniyle çikan kavgada 51 yasindaki vatandas tabanca ile vurularak öldürüldü. Saldirgan sahis polis ekiplerince kiskivrak yakalandi.



Olay, Atasehir Küçükbakkalköy Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi üzerinde bulunan kahvehanede geçtigimiz Pazartesi günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kahvehane çalisani Hasan Toka (51), ile geçtigimiz dönemlerde borç aldigi M.B.K. arasinda sözlü tartisma basladi.

Tartismanin büyümesi üzerine M.B.K. yaninda getirdigi silahla tartistigi Hasan Toka’ya ates açti. Kursunlarin vücuduna isabet etmesi sonrasi Toka yere yigildi. Saldirgan M.B.K ise hizla olay yerinden uzaklasti.

Olayi gören çevredeki vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Adrese gelen polis ekipleri kisa süren kovalamaca sonrasi süpheli M.B.K.’yi kiskivrak yakalarken saglik ekipleri ise Hasan Toka’yi Fatih Sultan Mehmet Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirdi.

Süpheli M.B.K emniyetteki ifadesinde, Hasan Toka’nin kendisinden 2 bin 500 lira borç aldigini, borcu ödemedigini ve kendisine küfretmesi sonrasi silahla ates açtigini ifade ederken, yarali olarak hastaneye kaldirilan Hasan Toka ise yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Öte yandan M.B.K çikarildigi mahkemece ‘kasten adam öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Kimse bana küfredemez"

Yasanan olaya iliskin konusan çevre esnafi Ufuk Günes, “ Hayatini kaybeden sahis 10 gün önce çalismaya baslamisti. Bir ara kahvehaneye bir genç geldi. Kahvehane çalisanina bir anda ates açti. 3 el ates etmis. Saldirgan sahis daha sonra disari çikarak bana kimse küfredemez diye bagirmaya basladi.

Biz durumu polise bildirdik. Süpheli önce kaçti sonra kisa sürede yakalandi” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile