Atasehir'de Cadde Ortasinda Silahli Saldiri Kamerada

Atasehir'de Cadde Ortasinda Silahli Saldiri Kamerada

Atasehir’de dün yasanan olayda, sokak ortasinda bir sahis silahli saldiriya ugrayarak yaralandi. Saldirganlar ise olay yerinden kaçti. Silahli saldiriya ait anlar güvenlik kamerasina yansidi.



Olay, geçtigimiz gün saat 19.30 siralarinda Atasehir’de meydana geldi. Iddiaya göre, Ergün Ü. park halindeki aracina yöneldigi esnada baska bir araçla gelen süphelilerin saldirisina ugradi. Kursunlarin hedefi olan vatandas kanlar içerisinde yere yigildi. Süpheliler ise olay yerine geldikleri araçla hizla uzaklasti. Ihbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri kaçan süphelileri yakalamak için çalisma baslatti. Yarali vatandas ise saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildi. Süphelilerin rastgele açtigi ates sonrasi kursunlar çevredeki dükkanlara isabet etti.

Silahli saldiri anlari ise güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde silah seslerini duyan vatandaslar kosarak olay yerinden uzaklasiyor. Silahli saldiriyi gerçeklestiren sahislar ise otomobillerine dogru kosuyor ve ardindan birkaç kez daha ates ediyor. Bir vatandas, kaçan süphelilere plastik kasa firlatiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile