Atasehir'de Çocuklar Için Tiyatro Zamani

Atasehir'de Çocuklar Için Tiyatro Zamani

Atasehir Belediyesi, çocuklarin sabirsizlikla bekledigi yariyil tatili için ilgi duyacagi ve keyif alacagi tiyatro etkinlikleriyle dolu bir program hazirladi.

Yariyil tatili boyunca çocuklarin ve ailelerinin birlikte katilacagi etkinlikler; Mustafa Saffet Kültür Merkezi ile Cemal Süreya Etkinlik Merkezi’nde gerçeklesecek. 3 - 7 yas araligindaki çocuklar için düzenlenecek tiyatro programi 22 Ocak - 5 Subat tarihleri arasinda yapilacak.

Atasehirli çocuklarin yariyil tatillerini hem eglenceli hem de ögretici bir sekilde vakit geçirmeleri amaciyla hazirlanan oyunlar ise söyle:

Sömestir tatilinin ilk tiyatro oyunu 22 Ocak Pazar günü Uygur Sanat tarafindan sahnelenecek “Burnunu Kaybeden Palyaço” isimli tiyatro olacak. 24 Ocak Sali günü ise “Pirt” oyunu Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. DasDas’in deneyimli kadrosu tarafindan hazirlanan “Kuslara Fisildayan Kiz” oyunu ise 26 Ocak Persembe günü Atasehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Merkezi’nde çocuklarla bulusacak. Atasehir Belediyesi Tiyatro Toplulugu’nun hazirladigi ve Muharrem Ugurlu tarafindan yazilan “Ha Haa Bir PukI Müzikali” 27 Ocak Cuma günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

29 Ocak Pazar günü “Temiz Bir Dünya” oyunu Cemal Süreya Etkinlik Merkezi’nde, Tiyatro Yeni Çizgi’nin “Kayip Çorap” oyunu 1 Subat Çarsamba Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde, Uçurtma Çocuk Tiyatrosu tarafindan sahnelenecek “Kayip Civciv Çili” 2 Subat Persembe günü Cemal Süreya Etkinlik Merkezi’nde, Primat Atölye’nin "Beceriksiz Kralin Öyküsü" adli oyunu ise 5 Subat Pazar günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde perdelerini çocuklar için açacak.

Tiyatro oyunlarinin ücretli biletleri www.kultursanat.atasehir.bel.tr ve MSKM Gise’den temin edilebilir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile