Adnan İper'in, işadamı Halil İbrahim İper'in oğlu olduğu öğrenildi. Ataşehir'de sabah saatlerinde meydana gelen kazada aşırı hızlı olduğu öne sürülen Adnan İper yönetimindeki otomobil, bir sitenin bahçesine uçtu. Kazada hayatını kaybeden Adnan İper ve arkadaşı Onur Çilingir'in cenazeleri, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Adnan İper'in TETAŞ Şirketler Grubu Kurucu üyesi, İşadamı Halil İbrahim İper'in oğlu olduğu öğrenildi.
Öte yandan, kazada hurdaya dönen lüks otomobil, iş makinesi yardımıyla olay yerinden çıkartıldı. Kullanılamaz hale gelen otomobil çekiciye yüklenerek otoparka götürüldü .
Ataşehir'de Hayatını Kaybeden Gençlerin Cenazeleri Hastaneye Kaldırıldı
Ataşehir’de otomobili ile bir sitenin bahçesine uçarak hayatını kaybeden Adnan İper(27) ve arkadaşı Onur Çilingir'in(25) cenazeleri, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.



















