Atasehir'de Kavgaya Müdahale Eden Akraba Kursun Yagdirdi

Atasehir'de Kavgaya Müdahale Eden Akraba Kursun Yagdirdi

Atasehir’de alkol aldiktan sonra kavga etmeye baslayan 2 kisi sokakta birbirlerini darp etti. Olayi gören akrabalari ise kavgaya müdahale ederek, kavgaya karisan bir kisi ile yanindaki sahsi silahla vurarak yaraladi. Yasananlar güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, 5 Ekim tarihinde Atasehir Esatpasa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akraba olan T.B. ve S.B. birlikte alkol aldiktan sonra çikan kavgada birbirlerini darp etti. Kavga eden sahislarin akrabasi olan ve kavgaya müdahil olan H.B., kavgaya karisan S.B. ile beraberindeki F.B. isimli sahsi silahla vurarak yaraladi. Silah seslerini duyan vatandaslar durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alirken, saglik ekipleri yaralilara müdahale ederek bölgedeki hastaneye sevk etti.

Atasehir Asayis Büro Amirligi ekipleri, olaya karisan ve yaralilarin akrabasi olan O.B. ile T. B.’yi yakalayarak gözaltina aldi. Olayda kullanilan silah T.B.’nin üzerinden çikti. Silahli yaralamayi gerçeklestiren H.B. ise 18 Ekim tarihinde Barbaros Mahallesi’nde yakalandi. Zanli, islemler için Örnek Sehit Hayrettin Yildirim Polis Merkezi Amirligine teslim edildi.

“Olaya biz de inanamadik”

Olaya tanik olan mahalle sakinlerinden Ramazan Akdag, “Biz gürültüye çiktik, çok silah sesleri duyduk. Ikisi de bayagi bir kavga ediyordu. Iki yarali vardi zannedersem, tartisma sesi duyduk. Olaya biz de inanamadik” dedi.

Sokak ortasinda silahli saldirganin kavga eden kisilerden birini silahla vurdugu, diger sahislarin ise silahli saldirgani durdurmaya çalistigi anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile