Atasehir'de Savrulan Otomobillerin Altinda Kalmaktan Kil Payi Kurtuldu

Atasehir'de Savrulan Otomobillerin Altinda Kalmaktan Kil Payi Kurtuldu

Atasehir’de sokak kesisiminde çarpisan iki otomobil yol kenarina savruldu. O sirada kaldirimda yürüyen kadin, otomobillerin altinda kalmaktan kil payi kurtuldu. Kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.



Kaza, Atasehir’de Kayisdagi Mahallesi’nde 28 Mayis Pazar günü saat 20.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre kontrolsüz ilerleyen iki otomobil dörtyol kesisiminde çarpisti. Kazanin siddetiyle iki otomobil yol kenarina savruldu. Bu sirada kaldirimda yürüyen kadin iki araç arasinda kalmaktan kil payi kurtuldu. Araçlardan birinin tamponunun çikarak kadina çarpmasiyla kadin hafif sekilde yaralandi. Kazayi görenler kadinin yardimina kosarken, polis ve saglik ekiplerine haber verildi.

Hafif yaralanan kadin hastaneye kaldirildi.

Kazaya karisan Nadir Üçtepe, “Biz bu yoldan gidiyorduk. Sokaktan giderken önümüze araç çikinca vurmamak için bahçenin duvarina çarpti. Yarali bir kadin gördüm. Sanirim aracin tamponu vurdu. Ambulansla yaraliyi götürdüler. Araçta bulunan akrabami da hastaneye götürdük. Burasi yayalarin oldugu bir yer. Çocuklarin devamli oynadigi bir yer, set olsa belki kaza olmazdi.” seklinde konustu.



Kaza yerinde esnaf olan Sadullah Özbek, “Seçim günü okuldan geldim baktim kaza olmus. Kamera kayitlarindan baktik, bayagi bir hasarliydi araçlar. Böyle kazalar nadir denk geliyor ama her gün böyle kazalar oluyor. Buraya acilen bir hiz kesici talep ediyoruz” dedi.



Kaldirimda yürüyen kadinin kil payi ölümden döndügü kaza ani kameraya yansidi. Görüntülerde, yol kesisimde iki otomobilin çarpismasi sonucu otomobiller savruluyor. Çarpismanin siddetiyle savrulan otomobilin yerinden çikan tamponu kaldirimda bulunan kadina çarparak yere düsürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile