Atasehir'de Silahli Çatismaya Giren Gruptan 3'Ü Tutuklandi

Atasehir'de Silahli Çatismaya Giren Gruptan 3'Ü Tutuklandi

Atasehir’de geçtigimiz gün meydana gelen silahli çatismada esnafin kafasina isabet eden kursunla yaralanmasi olayiyla ilgili 6 kisi gözaltina alindi. 3 kisi tutuklanirken, 3 kisi ise adli kontrol sarti ile serbest birakildi. Öte yandan sahislarin çok sayida suç kayitlarinin oldugu ortaya çikti.

Atasehir’de geçtigimiz gün meydana gelen silahli çatisma sonucu bir esnaf kafasina isabet eden kursun ile yaralanmis ve çatismaya giren grup olay yerinden kaçmisti. Istanbul Emniyet Müdürlügü’ne bagli ekipler silahli çatismaya giren 2 gruba operasyon düzenledi.

2 gruba yapilan operasyonlar sonucunda saldirganlar gözaltina alindi. Arastirmalar sonucunda, F.C, Y.C.S ve B.S isimli sahislarin silah ile olay yerine gelerek ates ettikleri ve esnafi yaraladiklari tespit edildi.

Alacak verecek meselesi oldugu ortaya çikti

Polis ekipleri yaptiklari incelemeler sonucunda bir grubun Orhantepe Mahallesinde bir evde kaldigini tespit etmis ve yapilan operasyon sonucunda S.K., E.C., B.E. ve S.A. isimli sahislar bulunduklari evde yakalandi. Arastirmalar neticesinde, E.A isimli bir sahsin ise evde rehin tutuldugu ve kendisinden 300 bin TL para istendigi belirlendi. E.A’nin, dolandiricilik suçundan 5 adet kaydinin oldugu, hirsizlik suçundan aranmasinin bulundugu tespit edildi. Ifadeler sonucunda 2 grubun arasinda alacak verecek meselesi oldugu ve bu sebeple olayin meydana geldigi belirlendi.

3 kisi tutuklandi, 3 kisi adli kontrol sarti ile serbest kaldi

Yakalanan sahislardan F.C. yapilan islemlerinin ardindan adli makamlarca serbest birakildi. Olaya karisan B.S., S.A ve B.A ise tutuklandi. Y.C.S, S.K., E.C., isimli sahislar ise adli kontrol sarti ile serbest birakildi.

Çok sayida suç kayitlari ortaya çikti

Gözaltina alinan saldirganlarin yapilan incelemeler sonucunda çok sayida suç kayitlarinin oldugu ortaya çikti. F.C. isimli sahisin 7 adet yaralama kaydinin oldugu, Y.C.S.’nin 4 adet yaralama ve dolandiricilik, B.S.’nin hirsizlik vb. 23 adet suç kaydi ve diger gruptan olan S.K.’nin hirsizlik vb. 48 adet suç kaydi oldugu, E.C.’nin 2 adet narkotik madde, B.E.’nin 3 adet 6136 SKM, S.A.’nin hirsizlik vb. 30 adet suç kaydi bulundugu, öte yandan B.E.’ nin 2 yil, S.A.’nin 19 yil hirsizlik suçundan hapis cezalarinin bulundugu belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile