Atasehirliler Alerji Hastaliklarina Neden Olan Sorunlari Uzmanlarina Sordular

Atasehirliler Alerji Hastaliklarina Neden Olan Sorunlari Uzmanlarina Sordular

Atasehir Belediyesi, Dünya Alerji Haftasi dolayisiyla alerji hastaliklariyla ilgili farkindaligi artirmak amaciyla seminer düzenledi.

Atasehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü ile Besin Alerjisi Dernegi is birligiyle hazirlanan seminerde, çocuklarin ve yetiskinlerin sahip olduklari alerji hastaliklari ve besin alerjileri hakkinda bilgilendirme yapildi.

Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde; Çocuk Immünoloji ve Alerji Hastaliklari ile Çocuk Gögüs Hastaliklari Uzmanlari Prof. Dr. Ahmet Akçay, Prof. Dr. Dost Zeyrek, Uzman Dr. Buket Basa Akdogan ile Diyet ve Beslenme Uzmani Ecem Tugba Özkan sunum gerçeklestirdiler.

Prof. Dr. Ahmet Akçay “Bagirsak Tepkili Besin Alerjisi” üzerine, Prof. Dr. Dost Zeyrek “Cilt Tepkili Besin Alerjisi” üzerine, Uzman Dr. Buket Basa Akdogan “Yetiskinlerde Besin Alerjileri ve Intoleransi” üzerine ve Beslenme Uzmani Ecem Tugba Özkan da “Besin Alerjisinde Diyetle Pratik Bilgiler” üzerine katilimcilara bilgiler verdiler.

Çocuklarinin ve kendilerinin alerjik hastaliklarina çare arayan Atasehirliler, seminer sonrasinda merak ettikleri ve çözüm bulamadiklari sorunlari hakkinda alaninda uzman isimlere sorma ve danisma firsati yakaladilar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile