Atatürk Havalimanı'nda ilaç kapsülü içinde 1200 adet uyuşturucu ele geçirildi

Atatürk Havalimanı'na ilk giriş kapısındaki kontrol noktasında durdurulan bir minibüsün içinde 6 kolide ilaç kapsülü içine zulalanmış 1200 adet uyuştu

Atatürk Havalimanı'na ilk giriş kapısındaki kontrol noktasında durdurulan bir minibüsün içinde 6 kolide ilaç kapsülü içine zulalanmış 1200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan iki Türk vatandaşı, ifadeleri alınmak üzere havalimanı emniyet şube müdürlüğüne getirildi.

Havalimanının ana giriş kapısından geçen araçlara yapılan rutin inceleme esnasında görevli polisler, 59 YA 117 bir minibüsü durdurdu. Araçın sürücüsü H.K. ile beraberindeki Y.K. isimli vatandaşlar indikten sonra minibüsün kasasında arama yapıldı. Arama neticesinde 6 koli içerisinde üzerinde hiçbir marka işareti olmayan 200 kutu çıktı. Her bir kutunun içinde 20 adet ilaç kapsülü gören ekipler, yaptıkları incelemede kapsüllerin içinde uyuşturucuya rastladı. İki şahıs gözaltına alınarak ifadelerine başvurulmak üzere şube müdürlüğüne getirildi. Emniyetin önüne çekilen minibüsteki kolilerden alınan numuneler, detaylı inceleme için laboratuara gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile