Atatürk Ormani'ndan Bir Kamyon Çöp Toplandi

Atatürk Ormani'ndan Bir Kamyon Çöp Toplandi

Bilecik’te ögrenciler ve sivil toplum kurulusu üyelerinin katilimiyla düzenlenen faaliyette Atatürk Ormani’ndan bir kamyon çöp toplandi.

Bilecik Valiligi, Dünya Temizlik Günü adina çevre kirliligine farkindalik olusturmak için Atatürk Ormani içindeki alanlarda çöp toplama etkinligi düzenlendi.

Etkinlige Vali Sefik Aygöl, Bilecik Belediye Baskan Yardimcisi Hüseyin Yildiz, Kent Konseyi Baskani Seyfi Özgen, sivil toplum kuruluslari, ögrenciler ve vatandaslar katilim gösterdi. Çevreden toplam bir kamyon çöp toplandi.

"Çocuklarimiza güzel bir gelecek için önlem almali ve en ufak çöpümüzü dahi çöpe atmaliyiz"

Çevre kirliligine farkindalik olusturmak isteyen gençlerle bulusan Vali Aygöl, "Bu anlamli günde çevremizin degerini bir kez daha anlayip temiz tutalim demek istiyorum. Bizler bulundugumuz topraklarin degerini iyi bilmeyiz. Çocuklarimiza güzel bir gelecek için her zaman çevre kirliligine önlem almaliyiz ve en ufak çöpümüzü dahi çöpe atmaliyiz. Bunun bilincinde olan gençlerle bugün burada atiklari toplamak keyifliydi. Umarim gelecek nesillere temiz bir dünya birakacagiz’’ ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile