Atatürk'ün Ankara'ya Gelisinin 102. Yilina Özel Etkinlikler Düzenlenecek

Atatürk'ün Ankara'ya Gelisinin 102. Yilina Özel Etkinlikler Düzenlenecek

Ankara Büyüksehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 27 Aralik 1919’da Ankara’ya gelisinin 102. yil dönümü nedeniyle “Hos Gelisler Ola” adli konsere ev sahipligi yapacak. Büyüksehir Belediyesi, Baskentlileri hafta boyunca çesitli etkinliklerle bulusturacak.

Ankara Büyüksehir Belediyesi, Atatürk’ün Ankara’ya gelisinin 102. yil dönümü nedeniyle çesitli etkinliklere ev sahipligi yapacak. Hafta boyunca devam edecek etkinliklerden ilki 16 Aralik’ta Gençlik Parki Büyük Sahne’de saat 20.00’de “Hos Gelisler Ola” adli konser programiyla baslayacak. Konserde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdigi ve onunla özdeslesen sarkilar ve türküler senfonik orkestra esliginde seslendirilecek. Cihat Askin’in orkestra sefligini yapacagi konserde, sarkilari Basbariton Burak Bilgili ve Soprano Görkem Ezgi Yildirim seslendirecek. Ücretsiz olan konsere katilmak isteyen Baskentlilerin ‘(0312) 507 37 63’ numarali telefonu arayarak rezervasyon yaptirmasi ve son 48 saat içinde PCR testi ya da asi karti bulundurmasi gerekiyor.

Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskanligi tarafindan 26 Aralik Pazar günü Gençlik Parki Büyük Sahne’de saat 18.00’de Bora Gencer&Ilham Gencer konseri, 27 Aralik Pazartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda saat 20.00’de “Bir Kizilca Gün" tiyatral gösterimi ve Edis konseri, 28 Aralik Sali günü Gençlik Parki Büyük Sahne’de saat 19.00’da Ozander ile “Ozanlarin Dilinden Atatürk ve Ankara”, 27 Aralik’ta Ankara Kulübü Dernegi is birligiyle ASTI’de ‘Flash Mob ve Seymenler’ gösterisi düzenlenecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile