Atatürk Üniversitesinde Yil Sonu Etkinligi Düzenlendi

Atatürk Üniversitesinde Yil Sonu Etkinligi Düzenlendi

Il Kültür ve Turizm Müdürlügü Asik Sümmani Kültür Merkezi tarafindan açilan 2021-2022 Yaygin Kültürel Egitim kurslari basariyla sona erdi.

2021-2022 Yaygin Kültürel Egitim faaliyetleri çerçevesinde Il Kültür ve Turizm Müdürlügü Asik Sümmani Kültür Merkezi ve Palandöken Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürlügü isbirligi ile açilan Halk Oyunlari ve Müzik kurslari yil sonu etkinlikleri Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli Irade salonunda yapildi.

Atatürk Üniversitesinde gerçeklestirilen etkinliklere Il Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, Dadas kent Belediyesi Baskan Yardimcisi Ömer Faruk Toraman, ERIHDER Kadin Komisyon Baskani Gülsem Sihmus, ERIHDER Baskan Yardimcisi Raci Kalaycioglu, kursiyer ögrencilerin aileleri ve vatandaslar katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla baslanan etkinlikte açilis konusmasi yapan Il Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, kültürel faaliyetlerin önemine deginerek, Asik Sümmani Kültür Merkezi tarafindan açilan kurslara ilgi gösteren ve katildiklari kurslari basariyla bitiren kursiyerelere tesekkür etti.

Düzenlenen Müzik ve Halk Oyunlari gösterileri sonrasi Il Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz ve katilimcilar tarafindan kursiyerlere ve kurs hocalarina tesekkür belgesi verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile