''Atık Kağıt Geri Dönüşüm Tesisi Projesi''nin hibe tutarı yükseltildi

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Özışık, Atık Kağıt Geri Dönüşüm Tesisi Projesi''ne hibe tutarının 4 milyon eurodan 5 milyon 601 bin

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Özışık, Atık Kağıt Geri Dönüşüm Tesisi Projesi''ne hibe tutarının 4 milyon eurodan 5 milyon 601 bin 300 euroya yükseldiğini söyledi.

Yozgat Organize Sanayi Bölgesi''ne kurulacak tesisin tamamen hibe olarak yapılacağını ifade eden Özışık, "Yozgat Organize Sanayi Bölgesi''nde 20 bin metrekare kapalı alanda kurulacak tesisin tamamı hibe olarak yapılacak. Projenin doküman hazırlıklarının Sanayi ve Ticaret Bakanlığı''nın ilgili dairesince tamamlandığını öğrenmiş bulunmaktayız." dedi.

Projenin maliyet hesaplama aşamasına geldiğini belirten Özışık, "Proje, Bayındırlık fiyatları ile yaklaşık maliyet hesaplama aşamasına geldi. Yapılan ikili görüşmelerde 2011 yılı içersinde anahtar teslimi olarak Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası''na teslim edileceği değerlendirilmektedir. Kağıt dönüşüm ve baskılı ambalaj tesisi, Organize Sanayi Bölgesi''nde inşa edilecektir. Söz konusu tesis karı ile ''Yozgat Yatırım Destek Ofisi Projesi'' hayata geçirilecektir. Projemiz şehrimize hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile