Atik Kitaplarla Üç Sinifi Yenilediler

Atik Kitaplarla Üç Sinifi Yenilediler

Zonguldak’ta Terakki Mahallesi Muhtari Ferit Arslantürk öncülügünde geçtigimiz aylarda baslatilan 16 ton kitabin toplanarak geri dönüsüme gönderildigi kampanyada, Dumlupinar Ilkokulu’nda üç sinif tamir edilerek yenilendi.

Kampanya kapsaminda 16 ton kitap toplandi. Toplanan kitaplar geri dönüsümü verilerek gelir elde edildi. Elde edilen gelirle Gümüshane Mahallesinde yer alan Dumlupinar ilkokulunda 3 derslik tamir edildi. Ardindan tamir edilen derslikler için bugün açilis töreni yapildi. Açilis törenine, Terakki Mahallesi Muhtari Ferit Arslantürk, Bahçelievler Mahallesi Muhtari Bülent Tüzün, Okul Müdürü Bülent Aydemir, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Diger yandan dersliklerin açilis kurdelesini ise ögrenciler kesti. Dersliklerini kavusan ögrenciler büyük sevinç yasayarak, emeklerinden dolayi Muhtarlara ve ögretmenlerine tesekkür etti.

Terakki Mahallesi Muhtari Ferit Arslantürk, “3 tane dersligimizi bu sene bitirdik. Projemiz geçen seneye dayanan proje. 3 senedir yürüttügümüz atik defter kitap toplama kampanyasini bütün gözlü bir sekilde de devam ettirdik. Yaklasik 16 ton kitap topladik. Geçen sene 2 dersligimizi yaptirmistik. Bu sene 3 derslik yaptirdik. Bu konuda bize yardimci olan agabeyimiz amcalarimiz da var. Bunun bir perde arkasi da var. Maddi manevi çok büyük katkilar yapildi. Ben inaniyorum devlet okullari arasinda en kullanilisi siniflarini yaptik. Müdürümüze armagan ettik” dedi.

Okul Müdürü Bülent Aydemir, kalan iki sinifi da yapacaklarini söyleyerek, “Muhtarimiz sevildikten sonra okullara önem verecegini bize belirtti.

Okullarimizi nasil yapariz diye görüs birligi içerisinde girdik. Bu atik kitaplari vatandaslara duyurarak kendimizde giderek aldik. Bir önceki sene ana ve oyun sinifinin bir sinifini bu sekilde yaptik. Simdi iki sinif kaldi onlari da en kisa zamanda yapacagiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile