Atik Yag Geri Dönüsüm Fabrikasi Alev Alev Yandi

Atik Yag Geri Dönüsüm Fabrikasi Alev Alev Yandi

Aksaray’da Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan bir atik yag geri dönüsüm fabrikasinda yangin çikti. Alev alev yanan fabrika 3 saatlik süren çalisma sonucu tamamen söndürülebilirken, fabrika tamamen yanarak kül oldu. Alevlerin sardigi fabrika dron ile havadan görüntülendi.

Yangin, saat 07.00 siralarinda basladi.

Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesinde atik yaglarin geri dönüsümünün yapildigi fabrikada henüz bilinmeyen nedenle yangin çikti. Alevler kisa sürede tüm fabrikayi sararken 112 Acil Çagri Merkezine haber verildi.

Ihbar üzerine olay yerine çok sayida itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen Aksaray Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekipleri ve OSB itfaiye ekipleri yangina dört koldan müdahale etti. Zaman zaman patlamalarin da yasandigi yangina yaklasik 26 itfaiye ekibi müdahale ederken, is makineleri de söndürme çalismasina destek verdi. Alevlerin sardigi fabrikadaki yangin dron ile havadan da görüntülendi. Yangin, 3 saatlik çalisma sonucu tamamen söndürülebilirken, ekipler yanginin çikis sebebi ile ilgili inceleme yapti.

Yanginla ilgili tahkikat baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile