Atıkları Dönüştüren Çocuklara 'Çiçekli' Destek

Atasülün İlkokulu öğrencilerinin atık plastik maddeleri kullanışlı objelere dönüştürme girişimlerine, Çankaya Belediyesi de çiçekleriyle destek verdi.

Çankaya Belediyesi, Atasülün İlkokulu öğrencilerinin atık plastik maddeleri çöp olmak yerine kullanışlı objelere dönüştürme girişimlerine çiçekleriyle katkı sundu.

Çankaya Belediyesinden yapılan açıklamada, belediyenin doğaya ve yeşile yönelik çalışmaları desteklemeye devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Çankaya Belediyesinin okullardaki çevreye duyarlı projelerde de öğrencilerin yanında olduğu kaydedildi.

Bu kapsamda, Atasülün İlkokulu öğrencilerince atık maddeler kullanılarak yapılan çiçeklendirme çalışmalarına destek verildi.

- Okul duvarı çi̇çeklerle süslendi

Öğrencilerin atık plastik maddeleri çöp olmak yerine kullanışlı objelere dönüştürme girişimlerine Çankaya Belediyesi de çiçekleriyle katkı sundu. Projelerini belediyeye ileten okul yönetimini, kendi seralarında ürettiği çiçeklerle destekleyen Çankaya Belediyesi, okul duvarının bu çiçeklerlerle süslenmesinde de çocukların yanında oldu.

Okulda düzenlenen etkinlikte, Çankaya Belediyesi'nce armağan edilen çiçekleri, atık malzemelerden yaptıkları saksılara diken öğrencilerin ürettiği kuklalar, oyuncaklar ve diğer nesneler de sergilendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile