ATİKOP Asfaltlanıyor

ATİKOP Asfaltlanıyor

ATİKOP Toptancılar Sitesi'nin tüm yolları Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekiplerince asfaltlandığı bildirildi.

Faaliyete geçtikten sonra asfaltlanan ve aradan geçen uzun yıllar geçmesine rağmen bir daha asfalt yüzü görmediği belirtilen ATİKOP'un ara yollarının, site yönetiminden gelen talep doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi'nce asfaltlanmaya başlandığı kaydedildi. Önceki gün başlatılan çalışmalarınsa kısa bir sürede tamamlanması planlanıyor.

ATİKOP Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Özatan, sitenin yollarının asfaltlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz'ın bir süre önce sitelerini ziyarete geldiğini ve bu taleplerini o zaman kendisine ilettiklerini hatırlatan Özatan, “Sitemiz 1994'te faaliyete başladı. Geçen zaman içinde yollarımız doğal olarak bozuldu. Yeniden asfaltlanması gerekiyordu. Sayın Başkanımıza ziyareti sırasında bu sorumuzu ilettik. Kendisi bizim talebimizi dikkate aldı ve hemen talimat verdi. Ekipler çalışmaya başladı. Yollarımız yapılıyor. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

ATİKOP Yönetim Kurulu Üyesi Berkut Yılda ise, sitenin yoğun faaliyet gösteren bir yer olduğunun altını çizerek, “Buraya birçok insan girip çıkıyor. Yollarımızın düzenli olması çok önemli. Sayın Başkanımıza yollarımızı yaptığı için çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile