Atlas Üniversitesi'nde Akademik Yil Basladi

Atlas Üniversitesi'nde Akademik Yil Basladi

Atlas Üniversitesi 2022-2023 akademik yilina egitimde uygulama vizyonuyla basladi. Atlas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Küçük yeni akademik yilin açilis töreninde yaptigi konusmada, ’’Ögrencilerin ögrenim süreleri devam ederken hayatin içinde projeler yaparak mezun olmalarini istiyoruz. Ögrencilerin okulumuzun imkanlarini kullanarak, severek, isteyerek projeler gelistirmesini istiyoruz’’ dedi.



Atlas Üniversitesi 2022-2023 akademik yili açilis töreni, üniversitenin Vadi kampüsünde gerçeklestirildi.

Açilis töreni Pera Gençlik Orkestrasi konseriyle basladi.

Konser sonrasi; Atlas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Küçük, Prof. Dr. Yüksel Tenekecioglu, Istanbul Üniversitesi Felsefe Bölüm Baskani Prof. Dr. Cengiz Çakmak ve Ögrenci Konseyi Baskani Damla Demir konusma gerçeklestirdi. Etkinlik kapsaminda Doçent kadrosundan Profesör kadrosuna geçis yapanlara cübbelerini üniversite rektörü Prof. Dr. Mustafa Küçük giydirdi.

Akademik yil açilis töreninde konusan Atlasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Küçük, ’’Atlas Üniversitesi daha çok saglik ve mühendislik alaninda faaliyet gösteriyor. Bes fakültemiz var. Tip fakültesi, dis hekimligi fakültesi, saglik bilimleri fakültesi, insan ve toplum bilimleri fakültesi ve bir tane de meslek yüksek okulumuz var. Ögrencilerin okul sonrasi degil, ögrenim süreleri boyunca da hayatin içinde projeler yaparak mezun olmalarini istiyoruz. Biz bu amaçla ögrencilerimize projeler yaptiriyoruz. Bu yil 43 projemiz TÜBITAK tarafindan kabul edildi. Teknoloji ofisimizde ögrencilerimizin kendi bilgi ve birikimlerini hayata geçirebilme imkani var’’ dedi.



Ögrencilere tavsiyelerde de bulunan Prof. Dr. Küçük, ’’Yeni akademik yilda ögrenciler iyi arkadasliklar edinsinler, neseli bir egitim dönemi olsun. Ögrenciler severek isteyerek projeler gelistirsin, biz bu imkani ögrencilerimize sunuyoruz. Ögrencilerimizin ögrenim süreleri devam ederken hayatin içinde projeler yaparak mezun olmalarini istiyoruz. Ögrencilerimiz üniversitemizin imkanlarini kullanmalilar. Tüm dünyada bilgi ve becerisini uygulayabilecek ögrenciler yetistirmeyi hedefliyoruz. Bir diger hedefimiz ise en zor sartlarda da olsa ülkemizin her yerinde en verimli hizmeti yapacak ögrenciler yetistirmek’’ diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile