Atlasjet, ücretsiz taşıma için özel tasarım 4 adet otobüs aldı

Atlasjet Havayolları, yolcularına hava ulaşımındaki konforu karada da yaşatmak amacıyla Man firmasından 4 yeni otobüs aldı. Atatürk Havalimanı'nda Atl

Atlasjet Havayolları, yolcularına hava ulaşımındaki konforu karada da yaşatmak amacıyla Man firmasından 4 yeni otobüs aldı. Atatürk Havalimanı'nda Atlasjet uçağının yanına park edilen özel tasarlanmış 'Fortuna Meg' model otobüsler, Atlasjet yöneticilerine teslim edildi.

Apronda uçakla otobüsleri yan yana getirildiği törene; Atlasjet CEO'su Orhan Coşkun, Man Kamyon ve Otobüs CEO'su Tuncay Bekiroğlu ile iki şirketin diğer çalışanları katıldı. Atlasjet'i, yolcusunu en çok seven havayolu şirketi olarak tarif eden CEO Orhan Coşkun, Airbus 320 ve 330 tipi daha geniş gövdeli uçaklar getirdiklerini bu vesileyle sıra ile bütün uçaklarının koltuklarını yenilediklerine işaret etti.

Coşkun, daha çok batıya endeksli hizmet verdiklerini anlatarak şuhları söyledi:"Uçakların içini yenilerken ikinci bir hizmet olarak İstanbul'dan İzmir, Antalya, Bodrum Dalaman'a ücretsiz taşıdığımız sıfır kilometre 62 adet deri koltuklu otobüslerle transfer edelim dedik. Man Finance'ın kredisiyle ilk etapta 4 adet otobüs aldık. Bunların ikisini Antalya ve Bodrum'da kullanacağız. Sonda gelecek 4 otobüsten ikisi İzmir ikisi de Dalaman'da çalışacak. Otobüslerin içinde uçak koltuğu konforunun yanı sıra müzik ve video hizmeti de olacak."

Man Kamyon ve Otobüs CEO'su Tuncay Bekiroğlu da, işbirliğinden gurur duyduklarını belirterek, otobüslerin, uçak müşterilerinin konforunun devamı düşünülerek tasarlandığını ifade etti.

Törende, sembolik otobüs anahtarı Tuncay Bekiroğlu tarafından Atlasjet yöneticisi Orhan Coşkun'a teslim edildi.

Atlasjet'in ücretsiz otobüsleri şu noktalara ücretsiz yolcu transferi yapacak; Adana-Pozcu, Mersin-Tarsus, Antalya-Serik, Manavgat, Okurcalar, Alanya, Bodrum merkez, Gümbet, Bitez, Turgutreis, İzmir-Bornova, Manisa, Selçuk, Kuşadası, Aydın.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile