ATO Baskani Baran'dan Otonomi'ye Ziyaret

ATO Baskani Baran'dan Otonomi'ye Ziyaret

Ankara Ticaret Odasi (ATO) Yönetim Kurulu Baskani Gürsel Baran, Baskentteki araç ticaretinin merkezi olarak adlandirilan Otonomi’yi ziyaret etti.

ATO Yönetim Kurulu Baskani Gürsel Baran, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte, Ankara Otonomi Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek, Otonomi’de faaliyet gösteren tacirleri ziyaret ederek bir toplanti gerçeklestirdi. Otonomi’nin faaliyete geçmesinden bu yana araç ticaretinde önemli bir merkez haline geldigini kaydeden Baran, Esenboga Havalimani’nin yani sira Otonomi ve Ankara Yildirim Beyazit Üniversitesi ile birlikte Akyurt bölgesinin canlandigini ve bölge trafiginin hareketlendigini söyledi.



ATO Yönetim Kurulu Baskani Baran, Ankara sehir merkezinden Akyurt’a yapilacak Uluslararasi Fuar Alani’na, Avrupa ve Ortadogu’nun en büyük otomotiv ve ticaret merkezi olan Otonomi’ye ve Esenboga Havalimani’na kadar hizmet verecek bir metro ulasim hatti projesine ihtiyaç oldugunu belirterek, “Otonomi ve Esenboga Havalimani her gün binlerce insanimiza hizmet ediyor. Ankara Yildirim Beyazit Üniversitemizin kampüsü bu bölgede. Fuar alani tamamlandiginda trafige giren kisi sayisi katlanarak artacak. Kizilay’dan Esenboga Havalimani güzergahinda metro hattinin bulunmayisi Ankara’nin ticaret ve turizminin gelisimini yavaslatiyor” dedi.

Toplantida konusan Otonomi Baskani Aydin Erkoç da sektör hakkinda bilgi verdi. Otomobil satislarinin, yetki belgeli isletmelerce sürdürülmesinin sektörün düzeni ve kayitdisiligin önlenmesi açisindan önemli oldugunu söyleyerek, “Yetkisiz galeri kalmasin” ifadelerini kullandi.

Ziyaretinde Baran’a ATO Baskan Yardimcisi Temel Aktay ve ATO Yönetim Kurulu Üyeleri eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile