Atso'dan Genç İşsizlere Eğitim

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 18-26 yaş arasındaki vatandaşlardan seçilecek 100 işsiz kişiye eğitim verilerek, bunların istihdamının sağlanması hedefleniyor.


ATSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Zafer Kalkınma Ajansı'nın, "Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı" kapsamında destek alan ATSO Mesleki Yabancı Dil Eğitim ve Gelişim Merkezi'nin proje için faaliyetlerinin devam ettiği ifade edildi.

Merkezin çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar'da 18-26 yas arası genç kesimden seçilecek 100 genç işsizin, en az yüzde 50'si kadın ve en az yüzde 10'u engelli vatandaşın, eğitime tabi tutulacağı kaydedildi.

"Mesleki yabancı dil, genç girişimcilik ve iş geliştirme ile sosyal medya iletişimi eğitimleri" verilecek genç işsizlerin istihdamlarının kolaylaştırılmasının amaçlandığına yer verilen açıklamada, söz konusu eğitimlere katılmak isteyenlerin ATSO'nun internet sitesinden başvuruda bulunabilecekleri belirtildi.

İnternetteki başvuru formunu dolduran kişilerin, bu belgeyle 22-30 Ekim'de ATSO'ya müracaat etmeleri gerektiği bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile