Atso Akademi'den Beş Alanda Eğitim

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Akademisi, "Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi", "Dış Ticaret Eğitimi", "Eğiticinin Eğitimi", "Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi" ve "Değişim Yönetimi" adı altında eğitimler verecek.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, yaptığı yazılı açıklamada, bilim ve teknolojinin hızla ilerlediğini, gelişmelere ayak uydurabilmenin, yeni fikirler üretebilmenin ancak sürekli ve güncel öğrenme ile mümkün olduğunu belirtti.

Budak, ATSO Akademi'nin 2014 yılı ilk yarısının eğitim programının 20 Ocak Pazartesi günü başlayacağını, program detaylarına ATSO'nun internet sayfasından ulaşılabileceğini bildirdi.
ATSO ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliği ile 20, 21, 22 Ocak tarihlerinde "Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi", 20 Ocak-7 Şubat tarihlerinde "45 Saatlik Eğiticilerin Eğitimi", 21 Ocak-11 Şubat tarihlerinde "50 Saatlik Dış Ticaret Yönetimi Eğitimi", 23 ve 24 Ocak tarihlerinde TSE işbirliğinde "Kalite Yönetim Sitemi Dokümantasyon Eğitimi", 24 Ocak'ta ise "Değişim Yönetimi Eğitimi" verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile