Atso Akademi ‘den Kalite ve Motivasyon Eğitimleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) bünyesindeki ATSO Akademi, iş dünyasından gelen talepler doğrultusunda farklı konularda eğitimler düzenlemeyi sürdürüyor.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, 14-16 Mayıs’da Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi ve 15 Mayıs’da Başarı Psikolojisi ve Etkili Motivasyon konulu iki eğitimin düzenleneceğini bildirdi.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi’nin 14-16 Mayıs tarihleri arasında ATSO Eğitim salonlarında, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliği ile düzenleneceğini kaydetti.

Eğitimin TSE eğitmeni Kaya Kars tarafından verileceğini ifade eden Budak, program kapsamında TSE belgelendirme prosedürü, kalite ile ilgili temel kavramlar, kalite yönetim sistemlerinin ve belgelendirmenin faydaları ile birlikte, kalite yönetim sistemlerinde organizasyon yapısı konularının anlatılacağını belirtti.

15 Mayıs tarihinde düzenlenecek Başarı Psikolojisi ve Etkili Motivasyon eğitiminde ise Avukat İlker Kadı tarafından verilecek motivasyon ve motivasyon araçlarının aktarılacağını bildiren Budak, ATSO bünyesindeki eğitim faaliyetlerinin ATSO Akademi çatısı altında son derece profesyonelce yürütüldüğüne dikkat çekti. Budak, “Eğitim konularımızı üyelerimizden gelen taleplerle belirliyoruz. Üyelerimizden ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim taleplerini eğitim birimimize iletmelerini bekliyoruz” dedi.

ATSO Akademi eğitim takviminin ATSO’nun sosyal medya hesapları ve internet sayfasından takip edilebileceğini kaydeden Budak, “Eğitimlerimize tüm üyelerimizi ve çalışanlarını bekliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile