Atso Akademi İkinci Dönem Eğitimlerine Başlıyor

Atso Akademi İkinci Dönem Eğitimlerine Başlıyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak ATSO Akademi’nin İkinci Döneme 4 farklı eğitim programı ile başlayacağını bildirdi.

İş dünyasının ihtiyaç duyduğu alanlardaki eğitim taleplerini kurumsal bir yapı altında karşılamak üzere kurulan ATSO Akademi’nin yaz aylarını takiben hızlı bir tempo ile yeni döneme başladığını belirten Budak, “ATSO Akademi yapılanmamız üyelerimize hizmet noktasında son derece faydalı eğitim programları düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda 2013 yılı 2. Dönemine Autocad, Masaüstü Yayıncılık, Mağazacılık, Perakendecilik, Ürün Sunma ve Satış ve Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi olmak üzere 4 ayrı konuda planladığımız eğitimlerle hızlı bir giriş yapıyoruz. 3-24 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz 50 saatlik Autocad eğitiminde, eğitmen Rashid ABDULLAYEV tarafından katılımcılara, Autocad modları ile ilgili uygulamalar, iki boyutlu çizim komutları ve uygulamaları, katmanlar, renkler ve çizgi çeşitleri, çizimlere yazı ekleme uygulamaları, blog oluşturma ve uygulamaları, izometrik ve 3 boyutlu çizim uygulamaları anlatılacak. 4 Eylül 2013 tarihinde yapılacak olan Masaüstü Yayıncılık Eğitimi”nde ise eğitmen Arife Pınar tarafından masaüstü yayıncılığın temel öğeleri, kartvizit, el ilani gibi tasarımların baskı ebatları, resulation(çözünürlük)kavramı anlatılacak” dedi.

Budak, 5 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirecek Mağazacılık, Perakendecilik, Ürün Sunma ve Satış Eğitimi’nde ise eğitmen Ayşe Kartal ile ‘Mağazacılık nedir?’,’Mağazacılıkta neler önemlidir?’, ‘Mağazacılıkta gerçekten biz ne satıyoruz?’, ‘Müşteri neden satın alırlar?’, ‘Başarı bileşenleri nedir?’ sorularına cevap aranacağını kaydetti.

Kalite Eğitimleri başlığı altında Türk Standartları Enstitüsü işbirliğiyle gerçekleştirilen eğitimlere ise 4-6 Eylül 2013 tarihlerinde yapılacak olan Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi ile başlanacağını belirten Budak, “TSE eğitmenleri tarafından verilecek eğitimde katılımcılara TSE belgelendirme prosedürü, kalite ile ilgili temel kavramlar, kalite yönetim sistemlerinin ve belgelendirmenin faydaları, kalite yönetim sistemlerinde organizasyon yapısı anlatılacak. Uzman eğitmenler tarafından ATSO Eğitim salonlarında verilecek bu eğitimlere ilgi duyan tüm üyelerimizi ve çalışanlarını bekliyoruz” diye konuştu.

Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki (www.atso.org.tr) ATSO Akademi bağlantısından, Twitter (twitter.com/ANTALYA_ATSO) ve Facebook’tan (facebook.com/AtsoAkademi) da takip edilebileceğini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile