ATSO Başkan Adayı Erol Boşnak, Ak Parti'yi Ziyaret Etti

ATSO Başkan Adayı Erol Boşnak, Ak Parti'yi Ziyaret Etti

4 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimleri öncesi adaylar, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

ATSO adayı Erol Boşnak ve ekibi, AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek projeleri hakkında bilgiler aktardı. Boşnak, ATSO adaylarının hepsinin Akhisar için yararlı işler yapacağını, ancak kendi ekibinin daha iyi işler yapmak için yola çıktığını dile getirdi. Seçime girecek tüm adaylara başarılar dileyen AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, "Bizler daha öncesi nasıl sivil toplum örgütleri ile birlikte her zaman yanyana isek, bundan sonraki zaman sürecinde de yine aynı şekilde içiçe olacağız. Yaptığımız işlerde her zaman olduğu gibi fikir alışverişinde bulunacağız. Yine olduğu gibi aynı süreçte devam edeceğiz, ama siyaseten bu seçim sürecinin çok iyi geçeceğini tahmin ediyorum. Şimdiden seçime girecek tüm adaylara başarılar diliyorum. 3 adayımız var, oda üyeleri hangisini bu koltuğa layık görürse biz onlarla çalışacağız" dedi.

Akhisar'a olumlu katkı sağlayacağını kaydeden ATSO başkan adayı Boşnak da, şunları dile getirdi: "4 Mayıs'ta bir seçimimiz var, bu seçimde bizler adayız. Demokratik bir seçim olacağına inanıyoruz. Bu konuda tüm Akhisar halkına bizi desteklemeleri için elimizden gelen çabayı sarfediyoruz, iyi olacağına inanıyoruz. Tüm adaylarımız gerçekten tutarlı, bunlar aynı zamanda Akhisar'a katkısı olan insanlardır. Bu çalışmanın Akhisar'a olumlu katkı sağlayacağına inanıyoruz. Biz 10 meslek grubunda seçimlere adayız, aslında meclise adayız. Ancak mecliste çoğunluğu sağlarsak, yönetim kurulunu da şekillendirmek istiyoruz. Toplumsal yapıyı ve devleti akan bir nehre benzetirsek; bu nehrin kaynağı siyasi partilerdir. Bu yüzden biz ilk öne kendimizi siyasi partilere, bu kaynaklara ve sizlere niçin aday olduğumuzu anlatmak amacıyla biz buradayız. "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile