Atso Başkanı Demirci Açıklaması

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, Ardahanlı olup birçok insanın dışarıda yaşadığını belirterek, hemşehrilerinin kente gelmesini sağlamak istediklerini söyledi.

Demirci, yaptığı açıklamada, Ardahanlı olup da yaklaşık 500 bin kişinin farklı kentlerde ve bölgelerde yaşadığını ifade etti.

ATSO olarak amaçlarının hemşehrilerinin Ardahan ile irtibatlarını sağlamak olduğunu anlatan Demirci, "Örneğin bu ay içinde Ardahan'ın ekonomik geleceğini masaya yatıracağız. Bu etkinlik bizim için önemli olacak. Ekonomik bir panel planlıyoruz. Bu panelde konuşacak akademisyenlerin Ardahanlı'lardan oluşmasını sağlayacağız. Özellikle de dışarıdaki Ardahanlı'lar. Örneğin Türkiye'de çok önemli ekonomistler Ardahanlı. Hayvancılık ve süt ürünleri üzerine de çok önemli uzmanlarımız var. Bizim bölgemizin kalkınmasında rolleri yüksek olacak kişiler bunlar. Biz bunları bu şekilde bölgeye getirmiş olacağız. Bunların en azından bu şekilde Ardahan ile bir irtibatlarını sağlamış olacağız" diye konuştu.

Demirci, birçok akademisyen ile irtibata geçtiklerini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile