Atso’da Meclis Başkanı Seçimleri

Atso’da Meclis Başkanı Seçimleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) geçen hafta yapılan seçimlerde meclis üyeliğine seçilen 127 kişi, meclis başkanını seçmek için sandık başına gitti.

Meclis başkanlığı için İzzet Bayar ve Tahsin Aksoy yarışırken, meclis başkan yardımcılıklarına ise Nilay Akbaş Yıldırım, Süleyman Özer, Mücahit Turgut, Cem Onay aday oldu.
Seçim öncesi meclis başkan adayı İzzet Bayar ile meclis üyesi Nafiz Tanır arasında sözlü gerginlik yaşandı. Gerginlik diğer meclis üyeleri devreye girmesi ile sona erdi.

Seçimde 127 üyeden 122’si oy kullanırken, seçim saat 12.00’de sona erdi.Açılan sandıklardan 2’si geçersiz 120 oy çıktı. ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ve grubunun desteklediği İzzet Bayar 65 üyenin oyunu alarak meclis başkanı seçildi. Rakibi Tahsin Aksoy ise 55 oy aldı.

Seçimlerde Nilay Akbaş Yıldırım 67, Süleyman Özer ise 66 oy ile başkan yardımcılıklarına seçildi.

Üyelerin 113 oyunu alan Rıfat Çelik ise meclis katip üyesi seçildi.

Öte yandan bir üyenin kullandığı oy zarfının içinden 30 TL para çıktı

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Sonuçların ardından meclis başkanlığına seçilen İzzet Bayar tebrikleri kabul etti. Bayar yaptığı konuşmada, kendisine oy veren ve vermeyenlere teşekkür etti. “Dünyanın en güzel şehri Antalya’dır ve herkes Antalya’yı biraz daha ileriye taşımak için gayretini gösterecektir” diyen Bayar, “Kırgınlıklar, küskünlükler sona erecektir. Meclisin Expo 2016 için çalışmalarına hızlı bir şekilde devam edecektir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile