Atso'dan Başkan Savaş'a Ziyaret

Antakya Ticaret ve Sanayii Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ve yönetim kurulu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Savaş, ziyareten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Hatay'a hizmet noktasında önce kendilerine, daha sonra sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü belirtti.

Hatay'da çalışmaların daha kolay yürütülebilmesi için tüm ilçelerde lojistik merkezleri oluşturulup hizmetlerin yürütüleceğini ifade eden Savaş, şöyle devam etti:
"İnşallah bu sene büyükşehir belediyesi çatısı altında kent konseyi kurup Hatay'ı temsil edeceğiz. Büyükşehir belediyesinin ve meclis üyelerinin Hatay halkının kazanacağı şuurla çalışacaklarına inanıyorum. Hatay'da belediyecilik anlayışı çok zayıf düzeyde. İnşallah bu önümüzdeki süreçte diğer büyükşehir illeri gibi iyi bir yapıya kavuşuruz."
Çinçin de kabulden dolayı Başkan Savaş'a teşekkür ederek, ATSO olarak Hatay hizmetlerinde gerek sosyal gerek sanatsal birçok alandaki projelerde destek vermeyi arzu ettiklerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile