Atso’dan İş Dünyası İçin 'Arabuluculuk” Toplantısı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Ticaret Borsası’nın (ATB) ev sahipliğinde 4 Aralık’ta “Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk” konulu farkındalık arttırma toplantısı düzenlenecek.


Adalet Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), UNDP işbirliğinde ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda yapılacak toplantıda “Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk” konusunda Antalya iş dünyası bilgilendirilecek. İş dünyasının birbirleriyle olan ticari uyuşmazlıklarının daha hızlı çözüme kavuşturması amacıyla yaşama geçirilen ‘Arabuluculuk Kurulu’nun çalışma esaslarıyla ilgili bilgilerin verileceği toplantıda; Balıkesir Üniversitesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertan Demirkapı ‘Türk Hukuk Sisteminde Arabuluculuk, İş Dünyasına Faydaları’ konusunda bir konuşma yapacak.

Toplantının soru-cevap bölümünde ise Arabuluculuk Kurulu Üyesi Adem Albayrak, Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Daire Başkanı Hakan Öztatar ve Yrd. Doç. Dr. Ertan Demirkapı katılımcıların konuyla ilgili sorularını yanıtlayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile