Atso Yönetim Kurulu Başkanı Budak'ın Açıklaması

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Atatürk'ün gösterdiği hedeflere varmak için sorumluluklarını yerine getirmede büyük çaba gösterdiklerini ve göstermeye devam edeceklerini belirtti.

Budak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türk milletinin ve Antalyalılar'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Atatürk'ün bıraktığı Cumhuriyeti ilke ve hedefleri doğrultusunda güçlü kılmak ve Türkiye'yi daha ileri seviyelere ulaştırmak için çabalarının artan bir güçle devam ettiğini dile getiren Budak, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün hedeflediği, ''muasır medeniyet seviyesine'' ulaşmayı amaçlarken refah ve mutluluğun temeli olan ekonomik kalkınmayı en ileri ülkeler seviyesinde gerçekleştirmek için üzerlerine düşen görevleri sonuna kadar yerine getirme azim ve kararında olduklarını ifade etti.

Şehit haberleri ile derin acılar yaşadıkları bugünlerde her günkünden daha çok birlik ve beraberliğe ve birbirlerini sevmeye ihtiyaç olduğunu vurgulayan Budak, şunları kaydetti:

''Bugün her günkünden daha çok üretmek, kazanmak ve paylaşmak zorundayız. Atatürk'ün gösterdiği hedeflere varmak için ekonomiye katkılarımızı, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. ATSO olarak tüm üyelerimizle bu görevin bilincindeyiz. Cumhuriyetimizin 89. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle yüce Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.''

Muhabir: Şamil Kahveci

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile