AÜ'de Saglikta Zirve Ve Istihdam Fuari

AÜ'de Saglikta Zirve Ve Istihdam Fuari

Akdeniz Üniversitesi Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafindan kamu ve özel hastane yöneticileri, ögretim elemanlari ve çok sayida ögrencinin katildigi Saglikta Zirve ve Istihdam Fuari düzenlendi.



Akdeniz Üniversitesi Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafindan kamu ve özel hastane yöneticileri, ögretim elemanlari ve çok sayida ögrencinin katildigi Saglikta Zirve ve Istihdam Fuari düzenlendi.

Saglik Hizmetleri MYO bahçesindeki fuarin açilis konusmasini yapan Saglik Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Hatice Yangin, “Bugün ilkini gerçeklestirecegimiz Saglikta Zirve ve Istihdam Fuarimizla saglik alaninda ögrenim gören ögrencilerle kamu ve özel sektör saglik kurumlarinin bir araya getirilmesini amaçliyoruz. Ögrencilerimiz bu fuarda is firsatlarini degerlendirip is basvurusu yapabilecekler. Ayrica gün boyu sürecek olan fuar boyunca müzik dinletisi, yiyecek içecek ikramlari, dans ve halk oyunlari gösterileri ile çim alanimizda ögrencilerimizin ve misafirlerimizin katilacagi çesitli oyunlar ve etkinlikler olacaktir. Umarim güzel bir gün geçirirsiniz” diye konustu.



"Mezuniyet sonrasi is imkanlari"

Tibbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programi ögretim elemanlari liderliginde, programda ögrenim gören ögrencilerin gönüllü katilimi ile düzenlenen fuarda kamu ve özel hastane temsilcilerinin katilimiyla bir panel gerçeklestirildi.

Tibbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programi Ögr. Gör. Fatma Üzümcü’nün moderatörlügünü yaptigi, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Basmüdürü Seref Dilekçi, Antalya Çalisma ve Is Kurumu Il Müdür Yardimcisi Mustafa Akgül, Antalya Il Saglik Müdürlügü Acil Saglik Hizmetleri Uzmani Hasan Tepe ve Özel Lara Anadolu Hastanesi Hemsirelik Hizmetleri Müdürü Isik Özgür’ün konusmaci olarak katildigi panelde ögrenciler mezuniyetleri sonrasi is imkânlari ve çalisma sartlari ile ilgili merak ettikleri pek çok soruyu panelistlere sorma firsati yakaladilar. Panel sonrasinda Saglik Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Hatice Yangin, panelistler ve ögrenciler fuar alanindaki stantlari ziyaret ederek bilgi aldilar. Ögrenciler uygun gördükleri stantlarda is basvuru formlarini doldurarak is hayatlari konusunda ilk adimlarini attilar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile